slider/img_02.png

Uitgebreide website

Een uitgebreide website inclusief regionale zoekmachine optimalisatie is geschikt voor ondernemers welke  klanten bedienen in de gehele regio/provincie. Heeft u bijvoorbeeld een bouwbedrijf,  adviesbureau, makelaar, groothandel of heeft u een andere onderneming welke klandizie uit de gehele  regio/provincie trekt? Dan is dit pakket uitermate geschikt!

Bij een uitgebreide website inclusief zoekmachine optimalisatie (SEO) ontvangt u de volgende diensten:

 

Webdesign

  • Nieuwe website/webdesign
  • Er wordt uiteraard op uw specifieke wensen ingegaan. Uw website is immers het visitekaartje van uw organisatie.
  • De website bevat maximaal 30 pagina’s.
  • De website wordt volledig opgeleverd. U hoeft enkel de basis teksten aan te leveren en wij doen de rest. Tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze zorg ook uit handen nemen.

 

Zoekmachine optimalisatie voor uw uitgebreide website

U kunt nog zo’n mooie uitgebreide website hebben maar als deze niet gevonden wordt door uw potentiële klanten dan zult u er weinig aan hebben. Daarom leveren wij onze website altijd inclusief zoekmachine optimalisatie. Kijk hier voor meer informatie voor de zoekmachine optimalisatie.

 

Overige voorwaarden

De overeenkomst wordt aangegaan voor een jaar. De prijs welke staat weergegeven is voor alle bovengenoemde diensten. Voor grote steden kan een toeslag gelden van € 50 per maand, afhankelijk van uw branche. Elke website is voor de genoemde prijs te realiseren, tenzij u extra programmeer werk in uw website verlangd.  Indien u meer dan 30 pagina’s wenst dan kan dit uiteraard in overleg en tegen een kleine meerprijs. Hiervoor kunt een specifieke offerte opvragen.

contact

Complete website

Inclusief SEO

Maximaal 15 pagina's
Inclusief lokale zoekmachine optimalisatie

€209 per maand Lees meer

Uitgebreide website

Inclusief SEO

Maximaal 30 pagina's
Inclusief regionale zoekmachine optimalisatie

€299 per maand Lees meer

Webshop/Website

Inclusief SEO

Maximaal 75 pagina's
Inclusief landelijke zoekmachine optimalisatie

€359 per maand Lees meer